Jouw eigen winstgevende sales funnel
Jouw eigen winstgevende sales funnel
 Meer leads. Meer klanten. Meer omzet.
 Zonder technisch gedoe of grote investeringen
Meer leads. Meer klanten. Meer omzet.
Zonder technisch gedoe of grote investeringen
Webclass "Vernieuwd Ondernemen"
Vernieuwd Ondernemen
Ontdek de 3 stappen naar schaalbare groei voor jou als ondernemer, zonder technisch gedoe of grote investeringen.
Hier vind je alle oplossingen voor de marketing, sales en levering van jouw online producten...
Hier vind je alle oplossingen voor de marketing, sales en levering van jouw online producten...
Funnel Weekend
In deze 2 daagse training komen we samen op een mooie locatie waar we een heel weekend in een kleine groep samen aan de slag gaan om jouw funnel systeem, online academie, facebook advertentie campagne en alle andere zaken te gaan lanceren. Op deze dag is veel ruimte om vragen te stellen, samen te masterminden en persoonlijke hulp van mij en mijn team te krijgen. Je gaat naar huis met een compleet verhaal, motivatie, veel inspiratie en actieplan en een compleet nieuw netwerk.
Online Funnel Challenge 
Meld je hieronder vrijblijvend aan voor de Online Funnel Challenge. In deze 5 delige videoserie ontdek je wat de nieuwe online mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf. Op het gebied van marketing, sales en conversie. Wij gaan samen 5 dagen aan de slag met het ontwerpen van jouw unieke businessmodel en daarop volgend een uniek Funnelsysteem waarmee jij op automatische piloot jouw ideale doelgroep kan bereiken. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!
Legacy Online Business Programma (6 Modules)
 Het Legacy Online Business Programma is een volledige handleiding om je online bedrijf te bouwen of je bestaande onderneming te transformeren naar een online business met meer resultaat. Samen met andere ondernemers doorloop je elke stap die nodig is om een stabiel bedrijf te bouwen of om meer omzet te genereren. Dit is vorm gegeven in een hybride programma van meer dan 100 video's in een online leeromgeving.  Voor starteres en gevorderden! 
Online Webclass
Ontdek in deze kosteloze online webclass "vernieuwd ondernemen" hoe jij gemakkelijk een eigen unieke sales funnel systeem kunt bouwen, zonder technisch gedoe of grote investeringen. Wij geven jou de 3 belangrijkste oplossingen die elke business op dit moment nodig heeft als je door wilt groeien en schaalbaar wilt worden. 
Plug & Play Systemen
Techniek hoeft geen uitdaging te zijn! Wij hebben 15 kant en klare plug & play systemen ontwikkeld die jij direct kunt inzetten voor jouw bedrijf. Van online marketing funnels, sales pagina's, membership sites tot een complete online academie. Wij hebben alles in huis en al het lastige werk al verricht. Hoe simpel wil je het hebben?
Binnenkort beschikbaar...
Het is heel simpel!
Wij hebben het gehele framewerk al gemaakt. Je hoeft het alleen nog maar zelf in te kleuren. Het is zelfs zo makkelijk dat als jij een word document kunt typen, dan kun je ook met deze software kunt omgaan. Stel je eens voor ... 1 klik op de knop en je hebt een complete leeromgeving of online academie. Hoeveel hoofdpijn, stress, tijd en geld zou je hiermee besparen?
Maatwerk trajecten
Een traject is een langdurige samenwerking waarin we 1 op 1 aan de slag gaan met jou en jouw business. Jij bent gespecialiseerd en getalenteerd in wat je doet en dat doe je goed. Echter is het runnen, groeien en schaalbaar maken van een (succesvol) bedrijf een ander vakgebied. En daarmee helpen we je graag. 
High-End Consultancy
We weten uit ervaring dat het voor bedrijven een grote uitdaging is om continue de ontwikkelingen voor te blijven. In veel gevallen blijven bedrijven hangen in traditionele tijdrovende methoden. En dat terwijl er zoveel mogelijkheden zijn. Wil jij niet ook in deze valkuil stappen? 
Meld je hier aan voor een vrijblijvende intake om een passend advies van ons te ontvangen.
Doorbraak programma
Wij ondernemers staan vaak klaar voor andere mensen en vergeten om ook voor onszelf te zorgen. Wil je écht een impact maken en iets voor anderen kunnen betekenen zal je moeten beginnen met de juiste mindset!
Dit is een van de meest intensieve online programma’s die we aanbieden. Je gaat 90 dagen met jezelf en jouw mindset aan de slag door middel van het bekijken van video's en het uitwerken van de opdrachten. Je wordt in 13 modules begeleid en uitgedaagd om de weg vrij te maken voor jouw succes. Zodat geen enkele belemmering of obstakels meer in de weg staat om jouw doelen te bereiken. 
Inner Circle Mastermind 
Je wordt het gemiddelde van de 5 mensen waar je het meeste mee omgaat - dus zorg dat deze mensen jouw dromen en doelen stimuleren en zelf ook High Level ondernemen. 
Samen met andere top ondernemers op een hoog niveau ondernemen, je niet inhouden maar samen jouw grootste plannen en doelen uitwerken en zorgen dat het werkelijkheid wordt. Met constante ondersteuning en toegang tot Experts in de wereld van het nieuwe ondernemen. 
Funnel Show
Facebook Live
Real Story's
You Tube Vlog
Funnel Radio
Podcast
Hotseat Sessie
FB Mastermind
Funnel Blog
FODA Blog
Funnel Story's
Insta Story's
Missie F.O.D.A.
"To reconnect individuals and organizations with their greatness, so they will create wild and lasting success, share their unique gift with the world and be an inspiration to others. In this way, Max aims to reach millions worldwide, maximizing quality of life on a global level." He truly believes that a community of inspired, passionate and rich individuals have the power to really have a huge impact, and can change the way we learn, grow, connect, love, play and contribute. 
Live your legacy!
Support & Community
Voor vragen: max@fieldofdreams.academy
Trainingen F.O.D.A.
Live event: Funnel in een dag

M.B.A. Programma 4 maanden traject

Breakthrough weekend

90 Dagen doorbraak programma

Online business programma

15K High ticket programma

Marketing & Sales Masterclass

De perfecte webinar training
Be[Cause] Foundation
Contributie van F.O.D.A.
Field Of Dreams Academy - Live Your Legacy - You Are Just One Funnel Away - All Rights Reserved - Copyright 2017
Home  |  Community  |  Books  |  Software  |  Training  |  Events  |  Podcasts/TV  |  About
About Russell Brunson...