Ontdek Hoe Jij De Toekomst Naar Jouw Bedrijf Kunt Brengen, Doorbreek Jouw Glazen Plafond En Blijf De Rest Voor!
BOUW JOUW FUNNEL IN ÉÉN DAG!
Funnel in 1 dag ontwerpen. Voordat je het systeem kunt gaan inkleuren is het van groot belang dat je alle puzzelstukjes helder hebt en dat je jouw complete strategie en business model vormgeeft. 
BOUW JOUW FUNNEL IN ÉÉN DAG

START VAN DE TRAINING: DISCOVER FASE

We zien dat heel veel ondernemers een systeem hebben dat niet werkt! Of een systeem willen bouwen maar daarbij vergeten eerst de juiste strategie te ontwerpen. De eerste fase van deze dag gaan we ontdekken wat bij jou en jouw onderneming past en welke elementen er nog missen. En mocht je nog niks hebben gaan we dit ontwerpen "from scratch". Tegenwoordig is het helemaal hip om een webinar, een challenge of een videoserie aan te bieden. Alleen op het moment dat het voorspelbaar is, niet bij jouw doelgroep past en niet goed weergeeft wie jij bent en waar jij voor staat dan slaat het de plank mis. Zo werkt het niet en kun je ook geen succesvol bedrijf neer zetten met omzet en nieuwe klanten.

DEEL 2 VAN DE TRAINING: ONTWERP FASE

In de tweede fase van deze trainingsdag gaan we aan de slag met het ontwerpen van jouw Funnel Systeem / Online Ervaring. Als mensen op jouw "site" landen wil je ze niet aan hun lot overlaten maar ze meenemen in een volledige ervaring. Je zet als het ware jouw voordeur open en laat ze meekijken in jouw bedrijf, wie jij bent, waar je voor staat en hoe je dingen aanpakt. Deze funnel ontwerpen doen we door middel van de 12 simpele stappen. We lopen hier samen doorheen - waarin er ruimte en tijd genoeg is om jouw vragen te stellen. Uiteraard is ons doel om iets te ontwerpen dat volledig bij jou past en uniek is. Wellicht heb je er nog nooit van gehoord - wij beloven je - aan het einde van de dag kun je het zelfs aan anderen uitleggen!

DEEL 3 VAN DE TRAINING: COMPLEET PLAN EN FUNNEL

Vervolgens gieten we al deze kennis in een overzichtelijk stappenplan. Je hebt als het ware de complete bouwtekening van jouw persoonlijke funnel inclusief marketingstrategie toegespitst op jouw business. Gelijk na deze trainingsdag kun jij jouw ontwerp omzetten in de software/webpagina's/emailsysteem die al jouw ideeen en stappen ondersteunt en dit gehele proces automatiseert.  Je kunt direct beginnen met implementeren - je krijgt van ons een complete checklist zodat je exact weet wat je wanneer moet doen zodat je heel veel tijd en geld bespaart met onnodig uitzoekwerk. 

DATUM EN LOCATIE

Deze 1-daage training vindt plaats op 2 September 2017 van 10:00 tot 18:00 uur

Locatie: NBC congrescenter te Nieuwegein
Adres: Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein

Centraal gelegen, makkelijk bereikbaar met auto & openbaar vervoer. 
Daarnaast is het GRATIS parkeren. 

De gehele dag ben je voorzien van koffie/thee/water en een heerlijke lunch. 
FUNNEL IN 1 DAG INTENSIVE
Complete trainingsdag inclusief lunch en 12 fases funnel template.
NU VOOR € 495,- EX BTW
Voor meer informatie mail naar max@fieldofdreams.academy
Copyright 2017 l All rights reserved l Field Of Dreams Academy