NIEUWE ONLINE WEBCLASS: MAX VAN ROOY VAN FIELD OF DREAMS ACADEMY PRESENTEERT-

HET VERNIEUWDE
ONDERNEMEN
"BRENG DE TOEKOMST NAAR JOUW BEDRIJF"
Hoe ontwerp, bouw en lanceer je jouw unieke online marketing en sales systeem, zonder technisch gedoe of grote investeringen.
We laten je zien hoe jij op een simpele manier, meer mensen kunt helpen en minder tijd kwijt bent aan randzaken en technisch gedoe -  Maak nu gebruik van deze voorsprong! Geheel kosteloos!

Vernieuwd Ondernemen

Start direct met deze gratis online training, waarin jij de nieuwe mogelijkheden ontdek voor jouw bedrijf.

Online Webclass

Meld je vrijblijvend en kosteloos aan en bekijk direct deze nieuwe Webclass. Maak gebruik van deze nieuwe kans.

Max van Rooy

Funnel expert; ontwerpt, bouwt en lanceert online marketing en sales systemen voor ondernemers.
Wat je gaat ontdekken in deze GRATIS webclass:
#1: Old vs New - Het nieuwe voertuig maakt ondernemen makkelijker
Hoe kun jij jouw glazen plafond doorbreken en een voorsprong krijgen op de rest ? Ondernemen wordt steeds leuker! Het oude model vs het nieuwste model biedt zoveel meer kansen. Wat zijn de mogelijkheden die jij nog niet toepast op jouw business? Die jou gaan helpen om meer klanten van dienst te kunnen zijn in minder tijd.
#2: Kant en klare Plug & Play systemen en funnels
Als ondernemer moet je meebewegen met jouw markt. Het is dus van groot belang dat je snel kunt schakelen en met de tijd meegaat. Er zijn 15  soorten systemen die jou kunnen helpen om meer rendement te behalen in minder tijd, zonder technisch gedoe of grote investeringen. Met onze kant en klare simpele plug & play systemen. 
#3: Vul jouw funnel systeem en krijg meer bezoekers naar jouw site
Wat nou als jij kunt focussen op wat je het liefste doet... en dat is hetgeen waar je goed in bent. Dan zou het toch fijn zijn als je je niet meer bezig hoeft te houden met randzaken. Laat ons jou helpen om het te "nailen", zodat JIJ je kunt focussen op het "scalen" van jouw business. De grootste uitdaging van het MKB is om zonder groot budget de juiste doelgroep te bereiken.
FIELDOFDREAMS.ACADEMY - COPYRIGHT @ 2017 - ALL RIGHTS RESERVED